ADVERTENTIE SERVICE

Advertentie Service

Wij maken wervende advertenties voor uw engineering vacatures

PUUR Engineering maakt bij het zoeken naar geschikte kandidaten gebruik van meerdere wervingsbronnen. Eén daarvan is onze zorgvuldig opgebouwde en actuele database met meer dan 10.000 technisch onderlegde professionals. Een aanvullende mogelijkheid is het plaatsen van een wervingsadvertentie op maat, waarmee we het aanbod van kandidaten nog ruimer maken. Zo kan uw vacature snel worden ingevuld.

‘Een pakkende advertentie is een kunst op zich’

Voordelen:

  • Het schrijven en opmaken van een pakkende advertentie is een kunst op zich. Door deze klus uit te besteden aan een deskundige partij bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat.
  • U verhoogt de kans op relevante respons doordat de advertenties worden geplaatst in werktuigbouwkundige, elektrotechnische, bouwkundige of civieltechnische vakbladen.
  • U profiteert van aantrekkelijke kortingen, aangezien wij met meerdere media gunstige prijsafspraken hebben gemaakt.
  • Advertentiekosten zijn (na aftrek van de mediakorting) voor rekening van de opdrachtgever.

 

"Wij vinden dat we pas echt toegevoegde waarde kunnen leveren als we begrijpen waar het u om te doen is."

Wat de doelstellingen van uw organisatie zijn, de sfeer, de filosofie en natuurlijk de betreffende functiecriteria. Op basis van onze kennis en ervaring met de arbeidsmarkt, kunnen we dan tot de conclusie komen die niet altijd precies datgene zijn wat u wilt horen, maar wél waar u iets aan heeft. Kritisch luisteren en doorvragen. Pas dan vertellen we u wat we vinden.