DETACHERING

Detachering

Flexibel technisch personeel via detachering

Bijvoorbeeld als u kampt met een tijdelijke onderbezetting binnen uw organisatie. Of als u een of meerdere projecten gaat starten, waarvoor u te weinig of niet het juist gekwalificeerde personeel in huis heeft. De praktijk leert dat het zelf werven van personeel een kostbare en tijdrovende bezigheid is die bovendien geen garantie biedt op het vinden van een geschikte medewerker. Op dat moment biedt PUUR Engineering een oplossing, met drie vormen van detachering:

  • Detachering op projectbasis
  • Detachering voor een vastgestelde periode
  • Detavast

Het voordeel van detachering is dat uw nieuwe medewerker in dienst is bij PUUR Engineering, zodat u geen omkijken heeft naar de administratieve afwikkeling. Als u vooraf al weet dat u de medewerker na de afgesproken periode zelf een arbeidsovereenkomst wilt aanbieden, kunt u gebruik maken van de Detavast constructie. Wij gaan dan op zoek naar een kandidaat die dezelfde ambitie heeft. U kunt de detacheringperiode benutten als wederzijdse proefperiode waarna u de medewerker kosteloos in dienst kunt nemen.

‘Detachering schept ruimte en flexibiliteit’

PUUR Engineering gaat uit van het “cure & pay” principe, dat inherent is aan onze werkwijze. We leggen vooraf alle afspraken op een heldere manier vast in een opdrachtbevestiging. Vervolgens zorgen wij zo snel mogelijk voor de juiste kandidaat. Gegarandeerd.

Meer informatie over detachering?

Wilt u meer informatie over detachering en onze oplossingen? Neem geheel vrijblijvend Contact met ons op.

 

"Op ieder potje past een dekseltje, zo wil de volkswijsheid."

Dit is echter nog geen vrijbrief om dan maar gewoon zoveel mogelijk deksteltjes te proberen om te kijken of er ééntje past. Toch is dit wel waar veel selectieprocedures op neerkomen. Dat geeft u de illusie dat u veel keus heeft, maar in werkelijkheid beperkt het uw mogelijkheden. PUUR Engineering zorgt voor een zodanig goede eerste selectie dat u alleen nog maar hoeft te kiezen uit goed passende alternatieven.