PAYROLL SERVICE

Payroll Service

Payroll service voor ondernemers

Bij Payrolling geeft u het werkgeverschap uit handen aan PUUR Engineering, die hiermee juridisch werkgever wordt. Wij nemen u zo de belangrijkste werkgeverstaken uit handen, zoals contractafhandeling, salarisadministratie, ziekteverzuimbegeleiding en de afdracht van werkgeverslasten, belastingen en sociale premies. Onze Payroll Service biedt diverse voordelen:

Payrolling is flexibel

U mag als werkgever maximaal drie tijdelijke contracten aanbieden voordat uw werknemer recht heeft op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Door middel van Payrolling kunnen wij uw personeel 3,5 jaar flexibel inzetten voordat een vast dienstverband ontstaat. Zo kunt u gedurende een langere periode sneller en beter omgaan met veranderende omstandigheden.

Payrolling beperkt uw risico’s

PUUR Engineering neemt uw personeel in dienst. Dit houdt in dat wij alle verantwoordelijkheden op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. U betaalt alleen voor de gewerkte uren. Er zijn dus geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of leegloop van uw orderportefeuille.

Meer informatie over Payrolling?

Wilt u meer informatie over Payrolling en onze oplossingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Payrolling is makkelijk

Het resultaat is zorgeloos werken, een vlekkeloze personeelsadministratie en de focus op ondernemen.

 

"Het selectieproces begint reeds voor de advertentie."

Het opstellen van een organisatieanalyse, een juist functieprofiel, een passende wervingstekst en de juiste mediakeuze. Uiteindelijk draait het om het vinden van de optimale arbeidsmarktcommunicatie-mix, passend bij uw organisatie.