PUUR ONLINE

PUUR Online

Waarom? Omdat wij merkten dat het MKB Techniek moeite heeft goed personeel aan te trekken.
De grotere bedrijven kapen de beste kandidaten weg, dit omdat het MKB de kennis, middelen en de tijd niet heeft een recruitmentproces optimaal in te richten en te managen.

PUUR Online biedt de oplossing:

Wij combineren arbeidsmarktcommunicatie met selectie. Dit betekent dat wij voor u een volledige wervingscampagne inrichten.
Het hele proces wordt door een Recruiter van PUUR begeleid.

- Dit garandeert optimale vindbaarheid van uw vacature, waardoor u genoeg geschikte kandidaten krijgt.
- Uw beeldmerk staat centraal in het proces, wat uw naamsbekendheid vergroot.
- Een kostenreductie van minimaal 40% per aanname.

PUUR Online Basic:

Een Multi Media advies om zo succesvol als mogelijk te zijn in jouw zoektocht naar de juiste kandidaat. U ontvangt de voorselectie en geïnteresseerden voor je vacature.

PUUR Online Plus - Net even iets meer...

Je kunt rekenen op het volledige proces van PUUR Online Basic aangevuld met een aanvullende searches via Social Media. Jouw lijst met kandidaten hebben we alvast telefonisch gescreened, dus wie aan tafel komt kun je vertrouwen.

PUUR Online Premium - Geen omkijken meer...

PUUR Online Plus, aangevuld met een preselectie van kandidaten op basis van persoonlijke intakes en uitgebreide interviews. Je ontvangt een shortlist met voorgeselecteerde, zeer geschikte en gemotiveerde kandidaten inclusief impressies. Van deze kandidaten krijg je ook nog referenties, wij regelen de diploma checks en een interactief assessment. Een efficient recruitment process!

Natuurlijk maken wij indien gewenst ieder pakket op maat, jouw recruitment staat centraal. Daarom bieden wij diverse opties op ieder pakket: full assessments, cv checks, background checks, bedrijfsfilms of extra begeleiding van PUUR.

Het resultaat?

• De best beschikbare kandidaten in jouw bedrijf;
• Tijdsbesparing, PUUR regelt het;
• Stevige kostenbesparing ten opzichte van de traditionele werving & selectie.

Ben jij klaar voor PUUR?