OVER PUUR ENGINERING

Over PUUR engineering

‘Wie zit er achter PUUR Engineering?’

Een prettige mix van jonge honden en oude rotten in het vak. Samen hebben we een schat aan ervaring in de detachering van technici. Professionals op MTS-, HTS- en academisch niveau die thuis zijn in uw markt en oplossingen bedenken die uw prestaties verbeteren. Samen vooruitgang boeken. Dat is ons doel. 

Elke sector kent zijn eigen unieke vereisten en uitdagingen. Dat hoeft u ons niet uit te leggen. Wij zijn technisch onderlegd en vooral ervaren in de werktuigbouwkundige arbeidsmarkt. U kunt rekenen op een volwaardige sparringpartner en maatwerkoplossingen voor uw personeelsbehoefte.

Transparantie en authenticiteit zijn onze leidende principes. De techniek staat letterlijk voor niets zonder de juiste mensen. Wij vinden de juiste mensen door te blijven wie we zijn. Netwerkers, die dankbaar gebruik maken van de nieuwe media, maar de kern van ons werk niet uit het oog verliezen. Contact leggen en relaties opbouwen. Met gerenommeerde opdrachtgevers en talentvolle technici.

The PUUR Engineering

Sander de Ridder is sinds januari 2011 bij PUUR Engineering B.V. werkzaam.

Ondernemen zat vroeg in het bloed. Op mijn 21e exploiteerde ik een eigen dansschool wat enerzijds de mooiste tijd van mijn leven leek maar anderzijds een down site had omdat weekenden niet aan de orde waren, WERKEN wel! Na die ervaring van 4 jaar besloot ik de commerciële kant te kiezen en ben bij MultiChoice, de exploitant van Filmnet, in dienst gegaan. Ik gaf leiding aan Inside (Tele) Sales en daarmee beperkte ik direct mijn ambities om naar buiten te gaan. Daarom ook koos ik 2 jaar later voor Minolta Copiers buitendienst, een job waar ik met veel plezier invulling aan gaf en die mij bracht naar mijn laatste werkgever in de ICT, Peak Technologies BV.

Mijn ambities om te groeien maar ook zelfstandig te zijn werden in november 1999 werkelijkheid. CaptureTech was mijn eerste echte onderneming waar ik met ziel en zaligheid vorm aangaf en uitbouwde vanuit de slaapkamer tot een toonaangevende partij in de Auto ID. Na 10 jaar besloot ik mijn carrière verder uit te bouwen in het beroepssegment Recovery & Turn Around en verkocht mijn belang in de ICT. Mijn eerste klant was PMW Maatwerk de voorganger van Puur Engineering BV. Mijn eerste kennismaking met het menselijk vak, detacheren.

Maatwerk in Mensenwerk, dat is wat centraal staat bij Puur in het landschap van detacheren, doen wat je beloofd met mensen om je heen die inspireren, it’s all about relations and the way you keep them!

Thuy Nguyen is sinds 2014 werkzaam bij PUUR Engineering als Officemanager/Sales Assistant

Sinds 2014 heb ik de rol van Officemanager / Sales Assistant op me genomen. Een rol die mij op het lijf is geschreven. Ik vind het fijn om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van dit dynamische bedrijf en ik draag graag mijn steentje bij aan een mooie toekomst voor PUUR Engineering. Het ligt in mijn aard om te zorgen, waardoor ik de juiste voorwaarden kan scheppen die het mijn collega consultants mogelijk maken de juiste tijd en aandacht te geven aan onze kandidaten en opdrachtgevers.

The PUUR Engineerings vormen een gezellig en gedreven team met een goed gevoel voor humor. Het bleek ook op dit vlak een prima match.